Over ons

Vaak kan het beter

We praten liever niet over onszelf. Dat laten we graag over aan anderen.

We zijn daarom blij dat klanten ons waarderen om de eigenschappen die we zelf belangrijk vinden zoals deskundig, creatief, gepassioneerd en betrokken. Daardoor kunnen we datgene doen waarvoor we ’s morgens graag wakker worden: ‘nieuwe en vooral betere balkonoplossingen verzinnen’. Want vaak kan het beter, zo ervaren we dagelijks!

Onze werkwijze
Onze ervaring als specialist van verankeringen en balkons strekt zich uit van relatief eenvoudig tot de meest geavanceerde projecten. En deze ervaring delen wij graag met u. Steeds meer bouwers weten ons daarom te vinden. Wij bedenken immers altijd wel een interessante oplossing. Dat is onze belofte. In overleg met u bedenken wij de meest geschikte oplossing voor uw project. Want wij geloven in de toegevoegde waarde van samenwerking! En dat doen wij het liefst op informele wijze waarbij we alle energie richten op de inhoud. Al het andere vinden we verspilling.

Onze achtergrond

Normteq werd in 1995 door Harrie Evers opgericht met als doel slimme oplossingen te bedenken voor problemen in de bouw. Ons motto sindsdien is: ‘wat goed is kan zo blijven tenzij het beter kan’.

Zo hebben we in het verleden het bekende licht gewicht geveldragersysteem ontwikkeld waarvan velen van u ons waarschijnlijk nu nog kennen. De geveldragerdivisie is in 2012 overgenomen door het Duitse bedrijf Jordahl. Met de balkondivisie zijn wij verder gegaan. En nu zijn we misschien wel de meest innovatieve balkonspecialist van Nederland. Maar dat beoordeelt u maar liever zelf.

Waardering
U mag best wel weten dat uw waardering ons iedere dag stimuleert om extra ons best te doen. Zo zijn we eigenlijk ook best wel trots op de prijzen die we hebben gewonnen zoals de MKB top100, de Nederlandse Bouwprijs en de Koning Willem 1 plaquette.

Slimme bouwers, kiezen slimme balkons