Nieuwbouw

Nieuwbouw balkons

Voor de vrij-hangende balkons in de nieuwbouw hebben wij itens© en pluginn© ontwikkeld. Twee bijzonder effectieve en efficiënte verankeringssystemen voor achterafmontage.

itens© is een echte ‘alleskunner’ met ongekende constructieve mogelijkheden, zelfs voor extreem zware balkons. Itens© biedt veel voordelen in de uitvoering waardoor ook in situaties waar andere systemen niet werken. Naast itens© hebben wij pluginn© ontwikkeld. Met pluginn© monteer je heel eenvoudig zelf balkons vanuit de kraan zonder gebruik van steigers.

Hebben wij dé oplossing voor u? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Achterafmontage

We hebben itens© en pluginn© ontwikkeld voor achterafmontage van balkons. Door balkons te monteren na de ruwbouwfase zijn ze geen onderdeel van de kritische bouwstroom. Achterafmontage biedt vele voordelen:

• Kortere bouwtijd
• Betere verdeling van de kraantijd
• Eenvoudiger onderstempeling en bij pluginn© zelfs helemaal geen onderstempeling nodig
• Logistieke voordelen door een andere indeling van het bouwproces
• Uitvoeringstechnisch vaak wenselijk. Bijvoorbeeld bij tunnelbouw of inzet van hefsteigers.
• Minder kans op beschadigingen en vuil worden van de balkons

itens

itens© is een echte ‘alleskunner’ met ongekende constructieve mogelijkheden, zelfs voor extreem zware balkons. Itens© biedt veel voordelen in de uitvoering waardoor ook in situaties waar andere systemen niet werken, itens© dé oplossing is.

pluginn

Naast itens© hebben wij pluginn© ontwikkeld. Met pluginn© monteert u heel eenvoudig zelf balkons vanuit de kraan zonder gebruik van steigers.

Slimme productie

Onze dochteronderneming Slimstaal BV produceert onze oplossingen. En daar hebben wij goede redenen voor. Wilt u weten welke? Lees dan ‘slimme productie’ op onze productiepagina.

Slimme bouwers, kiezen slimme balkons