Nieuwbouw

De bouw van uitkragende elementen bij nieuwbouwprojecten kan veel beter en efficiënter door deze na de ruwbouwfase te monteren. Ten eerste verkort het kritische pad. Gebouwen worden eerst wind- en waterdicht gemaakt voordat bijvoorbeeld de balkons worden gemonteerd. Bij betonnen elementen zoals balkons en galerijen, brengen wij tijdens de ruwbouwfase een paar voorzieningen aan. Deze voorzieningen zijn prijstechnisch zo gunstig dat we balkons zelfs optioneel jaren later kunnen monteren, afhankelijk van de behoefte van de toekomstige bewoners. Bij stalen- of composietelementen zijn deze voorzieningen zelf niet nodig.

De kwaliteit van de balkons en andere uitkragende elementen is zeer groot omdat deze prefab gemaakt worden onder gecontroleerde gunstige condities. De elementen beschadigen bovendien niet tijdens de ruwbouw. Daarnaast zitten ze niet in de weg tijden bijvoorbeeld het opmetselen van de buitenmuren. U kunt daarvoor perfect hefsteigers gebruiken.

Eigenlijk zijn er zoveel voordelen dat mee-storten eigenlijk geen optie meer is. Maar waarom kiezen voor ons? Eenvoudig. Met onze systemen kunnen wij iedere situatie aan, ongeacht het materiaal en de complexiteit van het project. Bovendien verzorgen wij het hele traject. Van ontwikkeling, engineering en productie tot en met levering en montage. Alles in één hand. Een geruststellende gedachte.


Wat kan Normteq voor u betekenen?

Kijk ook op onze social media kanalen:

Kijk ook op onze social media kanalen: