Oplossingen

 

Wij noemen ons zelf geen leverancier van balkonsystemen maar bedenker van balkonoplossingen. En dat is niet voor niets. Uw vraagstuk staat immers centraal, niet ons product. Soms is het zelfs niet mogelijk uw vraagstuk met één product op te lossen. Soms vereist dit dat we zoeken naar een nieuwe oplossing of een combinatie van huidige oplossingen. Inmiddels hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld waarmee we 95% van alle vraagstukken op het gebied van balkons, galerijen en andere uitkragende elementen in de hoogbouw kunnen beantwoorden. En voor de vraagstukken die we daarmee niet kunnen beantwoorden, gebruiken we traditionele oplossingen maar wel soms anders en slimmer toegepast. In alles wat wij doen willen wij uw partner zijn en dat bewijzen wij graag aan u. Hoe? Door uw vraag serieus te nemen en u telkens weer te verrassen met nieuwe, net iets slimmere, ideeën. Nog niet overtuigd? Bel ons en test ons.

De kwaliteit van de balkons en andere uitkragende elementen is zeer groot omdat deze prefab gemaakt worden onder gecontroleerde gunstige condities. De elementen beschadigen bovendien niet tijdens de ruwbouw. Daarnaast zitten ze niet in de weg tijdens bijvoorbeeld het opmetselen van de buitenmuren. U kunt daarvoor perfect hefsteigers gebruiken. 


Eigenlijk zijn er zoveel voordelen dat mee-storten eigenlijk geen optie meer is. Maar waarom kiezen voor ons? Eenvoudig. Met onze systemen kunnen wij iedere situatie aan, ongeacht het materiaal en de complexiteit van het project. Bovendien verzorgen wij het hele traject. Van ontwikkeling, engineering en productie tot en met levering en montage. Alles in één hand. Een geruststellende gedachte.


Wat kan Normteq voor u betekenen?

Kijk ook op onze social media kanalen:

Kijk ook op onze social media kanalen: