Nieuwsbericht

Traditioneel PLUS


Traditioneel PLUS
Iedereen kent ons van onze innovatieve balkonoplossingen. Het lijkt soms wel alsof we nooit iets anders doen. Maar niets is minder waar. Als een traditionele oplossing de beste is, stellen we die voor. ‘Beste’ moet dan wel echt de beste zijn. Dat betekent zowel technisch, architectonisch en prijstechnisch het beste. Het gaat ons altijd om het leveren van meerwaarde. En daarom durven we te stellen dat wij altijd de best mogelijke oplossing bieden. Zo ook bij het project Maanplein in den Haag. Een prachtig project waarin Pleijsier Bouw het alom bekende KPN gebouw transformeert naar appartementen. Hier passen we een traditionele balkonoplossing op een innovatieve manier aan.

Maanplein
Het project Maanplein in Den Haag is onderdeel van de spraakmakende transformatie van wijk de Binckhorst waar in één wijk wonen en werken gecombineerd worden. Bij de transformatie van het voormalige KPN gebouw wilde de architect robuuste balkons aanbrengen. De constructie van het gebouw liet echter geen zware balkons toe. Daarom is er gekozen voor balkons waarbij we een licht houten frame hebben bekleed met kunststof. De verankering hebben we traditioneel met trekstangen uitgevoerd waarbij ieder verankeringspunt tevens een oplegfunctie had voor het bovenliggende balkon. En omdat we bij de opmeting van de gevel grote diepteafwijkingen constateerden, hebben we ieder verankeringspunt in diepte traploos verstelbaar gemaakt waardoor het resultaat prachtig is.

Traditioneel plus
Maanplein is een mooi voorbeeld waarbij wij een traditionele techniek hebben gebruikt die we op innovatieve wijze hebben aangepast aan de specifieke situatie. Dit geldt voor zowel de verankering als voor de bijzondere en ongebruikelijke materiaalcombinatie. Daarom durven we ook bij dit project te zeggen dat we zijn geslaagd in onze opdracht om echt meerwaarde te leveren. En daar laten wij ons graag op aanspreken.    


Kijk ook op onze social media kanalen:
Kijk ook op onze social media kanalen: