Nieuwsbericht

Directiewisseling

Harrie Evers informeert u over benoeming van Peter Kok als directeur.


In 1995 heb ik Normteq opgericht met als doel nieuwe producten voor bestaande markten te ontwikkelen en daarnaast m’n onderneming onafhankelijk van mezelf te maken. En dat is gelukt. Normteq opereert momenteel zeer succesvol in de markt van balkons en galerijen. En dat is niet ongemerkt gebleven. Wij werken aan mooie prestigieuze projecten en hebben prachtige prijzen gewonnen voor onze innovaties. Denk daarbij aan de verrassende nummer 1 in de MKB Top 100 in 2008, de Nederlandse Bouwprijs in 2009. Beiden voor het Normteq iTens systeem. En als klap op de vuurpijl wonnen we in 2012 de Koning Willem 1 plaquette voor Duurzaamheid! U kunt zich voorstellen dat ik daar best tevreden over ben.

Het is nu tijd voor de volgende stap. Ik heb vorig jaar een studie filosofie in organisaties afgerond en ben betrokken geraakt bij enkele zeer interessante (energie) projecten. Daarom zal ik per 1 april 2018 Peter Kok aanstellen als directeur van Normteq en de daarbij horende bevoegdheden aan hem overdragen. Dit is een mooie stap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Peter is na zijn afstuderen aan de TU Eindhoven in 2009 bij ons aan de slag gegaan. Al snel ontwikkelde hij zich als creatieve innovator. Productontwikkeling is mede onder zijn leiding één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf geworden. De laatste jaren is Peter zich steeds meer gaan richten op de bedrijfskundige kant van ons bedrijf. Hiervoor heeft hij vorig jaar in het kader van zijn studie bedrijfskunde een afstudeerpaper geschreven over de gewenste strategie-ontwikkeling voor Normteq. Het is dus hoog tijd dat hij die ontwikkeling in de praktijk realiseert. En daarvoor geef ik hem graag alle ruimte.

Ik dank u voor het in mij gestelde vertrouwen en spreek de wens uit dat u Peter en zijn team hetzelfde vertrouwen geeft. Dan ben ik, diep vanuit m’n hart, er van overtuigd dat u nog lang zult profiteren van de innovatieve Normteq oplossingen en dat u, samen met de mensen van Normteq, een prachtige toekomst tegemoet gaat.

Vanzelfsprekend blijf ik aan Normteq verbonden als eigenaar en adviseur.

Hartelijke groet,


Harrie Evers


Kijk ook op onze social media kanalen:
Kijk ook op onze social media kanalen: