Nieuwsbericht

Laat u verrassen in Gorinchem

 

U bezoekt vast en zeker de Beton Vakdagen in Gorinchem. En mocht u dat nog niet van plan zijn, dan geef ik u nu twee redenen om dit wel te doen: een persoonlijke demonstratie van Normteq iTens 2.0 en Normteq sTiel. Zie en ervaar zelf uw voordelen en mogelijkheden om balkons achteraf te monteren. Zowel voor nieuwbouw, renovaties als transformaties hebben wij zeer aantrekkelijke oplossingen voor u. Of het nu gaat om grote en extreem zware balkons of om kleine lichte balkons. In praktisch alle gevallen hebben wij dé oplossing. En mocht dit in een bijzonder geval niet zo zijn, dan bedenken wij graag en geheel vrijblijvend een unieke oplossing voor u. Innovatie in balkons is immers ons specialisme. Alle reden dus om ons van 13 tot en met 15 september te bezoeken op de Beton Vakdagen in Gorinchem. Ga daarom snel naar onze website en download uw entreekaarten. En natuurlijk zijn die voor u en uw collega’s gratis!

Super grote balkons met iTens 2.0
Waarschijnlijk kent u ons iTens systeem waarmee wij tot zeer grote en extreem zware betonnen balkons veilig monteren aan betonnen vloeren. Balkonterrassen van meerder meters diep en geheel vrij vormgegeven zijn uitstekend mogelijk. iTens passen we toe in praktisch alle situaties. Ook daar waar het met andere systemen niet lukt. We hebben iTens nu nog verder ontwikkeld waardoor we nog interessanter zijn voor de sterk groeiende markt. Want steeds meer mensen zien de grote voordelen van veel buitenruimte bij hoogbouw. Met extra buitenruimte creëer je gemakkelijk veel meerwaarde, zowel financieel als qua comfort. En daar helpen wij u graag bij.

Monteren zonder steigers met sTiel
Snel balkons monteren zonder gebruik te hoeven maken van steigers wil iedereen. En dat kan met ons gepatenteerde sTiel systeem waarmee we balkons gewoon vanuit de kraan monteren. Dit bespaart kosten en onnodige overlast voor de bewoners en de buurt. De eerste sTiel balkons maakten we van staal en gebruikten we speciaal voor renovaties en transformaties. Nu hebben we ook een variant ontwikkeld van hoge sterkte beton. Alle onze sTiel balkons zijn nu ook perfect toepasbaar voor nieuwbouw. En dat biedt ongekende mogelijkheden!

De belangrijkste eigenschappen van iTens op een rijtje

- Met iTens is het mogelijk (extreem zware) betonnen balkons, galerijen en andere elementen achteraf te monteren.
- iTens is ontwikkeld voor nieuwbouw, ook in renovatie en transformatie zijn er echter mogelijkheden afhankelijk van de achterliggende constructie.
- De verankering wordt horizontaal ingevoerd waardoor de gevel helemaal afgewerkt kan worden voordat het balkon gemonteerd wordt.
- In de vloer van het casco kan bovenwapening doorlopen over de inbouweenheid heen. Constructief is dit een groot voordeel.
- De positie van de verankeringspunten zijn te verplaatsen, dat biedt diverse mogelijkheden.
- De verankeringsbreedte is zeer beperkt.
- De spouwbreedte kan variëren.
- Het iTens systeem geeft geen vervorming in de verankering zelf, wij trekken het prefab naar het casco toe.
- Iedere afspanstreng heeft een rapportage. Super zeker dus en daarmee veilig.

De belangrijkste eigenschappen van sTiel op een rijtje

- sTiel is geschikt voor nieuwbouw, renovatie en transformatie.
- Het balkon is volledig vrij-uitkragend.
- Wij monteren vanuit de kraan (plug & play) met ons gepatenteerde sTiel kliksysteem.
- Het balkon heeft geen (tijdelijke) ondersteuning nodig.
- De keuze voor de vloer- en plafondafwerking is helemaal vrij en kan vooraf in de fabriek of op de bouwplaats worden aangebracht.
- Ook de balustrade kan vooraf gemonteerd worden waarna wij het hele afgemonteerde balkon in één handeling bevestigen.
- Er zijn mogelijkheden om applicaties (app's) in te bouwen zoals in- en uitklapbaar meubilair. Hierdoor is het balkon multifunctioneel te gebruiken.
- Het balkon kan met Normteq-speciaal gereedschap 'uitgeklikt' worden en bevestigd aan een ander gebouw. Dit is interessant in het geval van een noodzakelijke balkonvervanging die niet gelegitimeerd wordt door de rest-levensduur van het gebouw.

Voor gratis registratie klik hier en wij zien u bij ons op de stand 313.

 


Kijk ook op onze social media kanalen:
Kijk ook op onze social media kanalen: