VvE Atletenstraat te Enschede

 

Referentietype:    Normteq Life

 

Opdrachtgever:   VvE Atletenstraat 101-147

Aannemer:   Normteq Life,  Hengelo

Uitvoering:   Haafkes Veldwachter, Deventer

Constructeur:   Bartels Ingenieurs, Enschede

    Op een prachtige locatie, nabij het buitengebied en dicht bij het centrum, aan de rand van de geliefde wijk het Hogeland, ligt dit fraaie appartementencomplex. De vraagstelling van de VvE was helder, het vergroten van de balkons zodat nog optimaler het zicht op de landerijen aanwezig is met daarbij de aanpassing van de diepte van het balkon zodat deze volledig past in de huidige normen voor luxe appartementen. Met een diepte van ruim 2,80 m is dit zeker gelukt!


    Normteq Life is opgezet, om juist voor Vereniging van Eigenaren, het gehele traject uit handen te nemen, van engineering, regelen bouwvergunning, bewonersavonden tot en met realisatie. Met onze partners verzorgen wij dit gehele traject. De grote afstap vanuit de woning naar het balkon kon worden gebruikt om een nieuwe balkonvloer op de juiste hoogte aan te brengen, welke bijna een meter dieper is. Kortom: meer woongenot en opwaardering van het vastgoed.


    Kijk ook op onze social media kanalen:

    Kijk ook op onze social media kanalen: