VvE complex te Zandvoort

 

Referentietype:   Renovatie

 

Opdrachtgever:   VvE complex te Zandvoort

Aannemer:   Thunnissen Onderhoud te Heemstede

    In Zandvoort heeft een Vereniging van Eigenaren geconstateerd dat haar appartementencomplex esthetisch niet meer kon wedijveren met nieuwere complexen in de buurt. Dat heeft consequenties voor de VON-prijs bij verkoop en voor de waarde van het vastgoed. Normteq is gevraagd om nieuwe, ruimere balkons aan te brengen. De aannemer heeft de bestaande uitkragende balkons afgezaagd tot aan de gevelrand. Normteq heeft hiervoor nieuwe balkons terug verankerd. Het balkon is, in tegenstelling tot het oude balkon, over de volledige breedte aangebracht. Bewoners kunnen nu zelf de ramen wassen. Het complex heeft een nieuw, eigentijds aanzicht gekregen.  

     


    Kijk ook op onze social media kanalen:

    Kijk ook op onze social media kanalen: