Traditioneel

 

Wij zijn gespecialiseerd in vrij hangende balkonoplossingen. Normteq iTens, sTiel en sLide zijn daarvan inmiddels beroemde voorbeelden. Soms is het echter niet mogelijk of niet gewenst om een vrijhangende oplossing toe te passen. Bijvoorbeeld omdat het casco van het gebouw constructief niet sterk genoeg is. In die gevallen baseren wij onze oplossing op traditionele oplossingen. Bijvoorbeeld door het balkon te ondersteunen. Als wij echter denken dat het beter, slimmer of goedkoper kan, geven wij daar wel een innovatieve draai aan. We blijven immers een innovatief en industrieel bedrijf. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden. Het is heel denkbaar dat wij u positief verrassen.

 

Proces
De constructieve en energetische eigenschappen van het casco van het gebouw bepalen sterk de mogelijkheden om een balkon te plaatsen of te vervangen en daarmee ook de keuze voor de oplossing. Maar de keuze wordt ook bepaald door bijvoorbeeld de omvang van de renovatie. Moeten bewoners bijvoorbeeld langere tijd uit huis of kunnen we die tijd verkorten als we onze oplossing of werkwijze aanpassen? Zijn er mogelijkheden om het balkon iets groter te maken waardoor het wooncomfort verhoogt maar ook de huurpunten? Is het wenselijk om apps in het balkon te bouwen zoals in- en uitklapbaar terrasmeubilair. Zie hiervoor ook onze beschrijving van Normteq sTiel. Het is maar een greep uit de vragen die wij meenemen in onze zoektocht naar de meest ideale oplossing. Deze onderzoekende houding kenmerkt onze werkwijze. En dit wordt niet anders bij traditionele oplossingen. Wij noemen het daarom ook liever geen traditionele maar 'slimme' oplossingen. Nieuwsgierig? Daag ons maar uit. U zult er geen spijt van hebben.

Keuzevrijheid
In alle gevallen bieden wij u bij iedere oplossing een menukaart met opties aan. U bepaalt immers naast de oplossing, ook de uitvoering en de werkwijze. Wat werkwijze betreft geven wij er de voorkeur aan om alles als één pakket aan te bieden. Daardoor kunnen we een grote efficiëntie garanderen en de kans op faalkosten verkleinen. Bovendien dragen wij dan zelf het hele risico. En dat is een geruststellende gedachte lijkt ons. U kunt er ook voor kiezen om zelf een deel van het werk uit te voeren. De keus is aan u. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Wat kan Normteq voor u betekenen?

Kijk ook op onze social media kanalen:

Kijk ook op onze social media kanalen: