Overschuif balkon

 

sLide is onze dunne en lichte composiet overschuif oplossing waarmee we balkons vergroten, renoveren en isoleren. Vormgevers halen hun hart op. De kleur- en vormvrijheid is extreem. En de duurzaamheid is vergelijkbaar met staal en beton. sLide is dé oplossing voor bijvoorbeeld portiekflats waarbij het balkon tot binnen de gevellijn doorloopt.

De kenmerken van Normteq sLide zijn:

- Ideaal voor renovatiedoeleinden waarbij het bestaande balkon constructief nog goed is.
- sLide is extreem isolerend en elimineert de koudebrug tot praktisch nul.
- Bestaande balkons kunnen naadloos worden vergroot. Dit geldt in het bijzonder voor portiekflats waarbij een deel van het balkon binnen de gevellijn doorloopt.
- Het eigen gewicht van sLide is zeer laag waardoor constructieve versteviging vaak niet nodig is van de bestaande constructie.
- Alle kleurstellingen zijn mogelijk.
- sLide is bijzonder dun waardoor mogelijkheden voor aansluiting op de bestaande dorpels goed mogelijk is.
- Supersnelle montage vanuit de kraan en zonder steigers. Een oud balkon verandert binnen een dag in een prachtig nieuw balkon.
- Bewoners kunnen gewoon in hun woning blijven.

Proces
Beoordeling van het casco en mogelijkheden in de uitvoering zijn bepalend voor de keuzes welke wij gezamenlijk met u doorlopen.

Keuzevrijheid

Normteq biedt in haar eigen productgroepen veel keuzevrijheid, door het toepassen van een traditionele constructie betekent niet dat we die vrijheid opgeven. Ook hier gaan wij kijken wat we voor de consument en u kunnen betekenen. Het hekwerk nemen wij graag mee in onze engineering, dat scheelt u weer afstemming en faalkosten. Een dieper balkon, zodat huurpunten tot de mogelijkheid behoort? Normteq denkt graag met u mee om een passende oplossing te bedenken, klantgerichtheid behoort bij ons tot een standaard.

Totaal pakket
Omdat wij het hele proces in een totaal pakket aanbieden kunnen wij een grote efficiëntie garanderen. Bijkomend voordeel van alles in één hand is dat wij het hele risico zelf dragen. Een geruststellende gedachte lijkt ons.


Wat kan Normteq voor u betekenen?

Kijk ook op onze social media kanalen:

Kijk ook op onze social media kanalen: